Kérdése van? Hívjon minket! +36 20/58-53-140

blog

Husqvarna fűnyírók - melyiket válasszuk?

 

Eldöntötte, hogy Husqvarna fűnyírót szeretne vásárolni, de még nem sikerült kiválasztani a megfelelő modellt? Akkor ezt a cikket mindenképpen érdemes elolvasnia! A következőkben ugyanis végignézzük az egyes típusok közötti főbb különbségeket, így mindezek fényében közelebb kerülhet azÖön számára ideális fűnyíró megtalálásához.

Husqvarna fűkasza - Melyiket válasszuk?

 

A megfelelő Husqvarna fűkasza kiválasztásához figyelembe kell venni a gondozni kívánt terület sajátosságait. Nézzük, hogy milyen eszközök közül választhatunk!

 

Husqvarna traktor - Mire képes ez a gép?

 

Feltétlenül kínszenvedésnek kell lennie a fűnyírásnak? A Husqvarna traktorral nem! A legtöbbeknek azonban a fűnyírás szó hallatán egy unalmas, monoton tevékenység ugrik be. Órákon keresztül ide-oda kell tolni a fűnyírót, közben az ember cipője, nadrágja tele lesz fűnyesedékkel.

 

Husqvarna robotfűnyíró – Miért venne mást?

 

Ebben a cikkben a Husqvarna robotfűnyíró előnyeit mutatjuk be. Mi az a tevékenység a ház körül, ami a legtöbb időt veszi el? Sokan elsőként vágják rá, hogy a fűnyírás. Nyirkos, csapadékos időben ráadásul az átlagosnál gyakrabban kell nekiesni a pázsit gondozásának, amiben meglehetősen kevesen lelik örömüket. Valljuk be őszintén, egy meglehetősen monoton, unalmas feladatról van szó.