Kérdése van? Hívjon minket! +36 20/58-53-140

Fűkaszák

Ebben a termékkategóriában találja az általunk forgalmazott fűkaszákat. Kitűnő szolgálatot tesznek abban az esetben, ha szeretne megtisztítani egy nagyobb, több száz vagy akár több ezer négyzetméteres területet a magasra nőtt fűtől és az aljnövényzettől.

A gazdák és az erdőtulajdonosok egyaránt előszeretettel használnak ilyen eszközt, amelynek benzinmotoros és akkumulátoros változata is elérhető. Egy megfelelő fűkaszával a bozót írtása vagy a kisebb facsemeték kivágása sem jelent problémát.

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki az Ön számára legideálisabb típust!

Milyen szempontokat kell mérlegelni fűkasza választáskor?

Lényeges kérdés, hogy professzionális vagy alkalmi használatra keres fűkaszát. Vonzó lehet ugyan az erősebb motorral felszerelt modell, amellyel könnyen el lehet bánni a durvább aljnövényzettel. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy az erősebb motor miatt nehezebb maga a fűkasza is. Alkalmi használat esetén ez nem feltétlenül jelent problémát, ugyanakkor hosszú órákon át könnyebb egy kisebb súlyú változattal dolgozni. A profik számára elkerülhetetlen lehet, hogy akár több különböző típust is beszerezzenek, de célszerű a legmegfelelőbbeket választani ebben az esetben is.

Egy kisebb, legfeljebb közepes méretű földtulajdonosnak érdemes a közepes méretű gépek közül választania. Aki nem szeretne több fűkaszát is venni különböző célokhoz, az választhat olyan kivitelt, amely cserélhető fejjel rendelkezik.

Válasszon a tapasztalatának megfelelő gépet!

Egy alkalmi felhasználó számára fontos, hogy könnyen lehessen indítani a fűkaszát, és egyszerű legyen a fűvágó kés, valamint a nyírófej cseréje. Ne csak a nagy nyomatékot vagy a jó gyorsulást figyelje. Bár ezek a paraméterek nem elhanyagolhatók, ha gyomos területet kell megmunkálni, az indokoltnál nehezebb gépet azonban fizikailag megerőltető hosszú ideig használni.

Hogyan vásároljon fűkaszát nálunk?

Ha most tervez először fűkaszát vásárolni, akkor érdemes alaposan felmérni a terepet, amit szeretne gondozni. Vizsgálja meg, hogy csak füvet kell-e vágni, vagy vannak erősebb szárú gyomok, cserjék, netán kis méretű fák is. Vásárlást megelőzően mindenképpen célszerű megnézni a termék adatlapját, ahol megtudható, hogy az adott fűkasza:

milyen célra a legalkalmasabb?
milyen motor van benne?
mekkora a lökettérfogata?
mekkora a teljesítménye?
milyen fogantyúja van?
mekkora a súlya?
milyen extrákkal van felvértezve?
milyen kiegészítők tartoznak hozzá?


A megjelenő fűkaszákat rendezheti név, ár vagy felvitel szerint. Két elrendezési nézet közül választhat: a rácsos és a listás közül.

Ha nem találja az igényeinek megfelelő fűkaszát, vagy segítségre lenne szüksége a kiválasztása kapcsán, vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolni fognak Önnek.