Kérdése van? Hívjon minket! +36 20/58-53-140

Benzinmotoros fűnyírók

Ebben a termékkategóriában kizárólag benzinmotoros fűnyírókat talál. Webáruházunkban számos különböző típusú és működési elvű fűnyíró berendezés elérhető, itt viszont egy helyen összegyűjtöttük azokat, amelyek benzinnel működnek.

 

Ha olyan helyen szeretné gondozni pázsitját, kertjét, ahol nincs kiépítve az elektromos hálózat, akkor mindenképpen praktikus benzines eszközt választani. Kínálatunkban könnyen indítható, egyszerűen használható, megbízható benzinmotoros fűnyírókat kínálunk, amelyek kifejezetten erős motorral rendelkeznek. Válasszon kedvére az elérhető modellek közül!


A Husqvarna - Budapest webshop egy Husqvarna márkakereskedés, ahol megtalálható minden olyan kerti gép, amelyre csak szükség lehet a ház körül. A svéd gyártó fűkaszái, minőségi fűnyírói, robotfűnyírói mellett termékpalettánkon szerepelnek traktorok, gyepszellőztetők, lombfújók, sövénynyírók, magassági ágvágók, rotációs kapák és láncfűrészek egyaránt. Vásárolhat tőlünk továbbá porszívókat, építőipari gépeket, akkumulátorokat és töltőket, kenőanyagokat, kiegészítőket és tartozékokat egyaránt.

 

Minden termékünk professzionális minőséget képvisel, amivel igényes munkát lehet végezni. Ezek az eszközök nagy segítséget jelentenek a családi házak kertjeinek, sportpályáknak vagy akár iparterületeknek a gondozásában. Nemcsak termékeket értékesítünk, hanem ellátjuk a márka képviseletét szervizként is Budapesten és Észak-Kelet Pest vármegyében.

 

Miért hatékonyak a benzinmotoros fűnyírók?

 

A benzinmotoros fűnyírók akkor is hatékony segítséget tudnak nyújtani a kert rendezetté varázsolásában, ha egy ritkán kezelt területről van szó, ahol magasabb a fű. Az erős motor, a korrózióálló kompozit váz lehetővé teszi, hogy dombos kertekben, meredekebb lejtőkön is lehessen dolgozni ezekkel az eszközökkel.

 

Eltérő igényekhez eltérő típusú fűnyírók állnak rendelkezésre

 

Mindenkinek más az igénye, éppen ezért több különféle modell érhető el webáruházunkban. Az első és legfontosabb mérlegelendő kérdés, hogy oldalkidobós vagy fűgyűjtős változatra van szükség. Érdemes tudni, hogy a fűgyűjtős tologatós fűnyírók között van olyan, amelyik három funkcióval rendelkezik, és használható oldalkidobós formában is. A hátsókerék-meghajtású fűnyírók előnye, hogy nagyobb tapadással rendelkeznek. 

 

Egyes típusok összecsukható fogantyúval vagy tolószárral rendelkeznek, vagy éppen párnázott a fogantyújuk. A vágási magasság viszont minden Husqvarna benzinmotoros fűnyíró esetén könnyen beállítható.

 

Hogyan vásároljon benzinmotoros fűnyírót nálunk?

 

Akár most tervezi lecserélni régi fűnyíróját, vagy most vásárol először ilyen eszközt, mindenképpen érdemes alaposan átvizsgálni a kiszemelt benzinmotoros fűnyíró adatlapját. Ott minden fontos információt megtudhat róla, beleértve, hogy:

 

  • milyen funkciókkal rendelkezik
  • milyen motorral van felszerelve
  • önjárós-e vagy sem
  • hány magassági fokozat közül lehet választani
  • mekkora a vágószélessége

 

A leglényegesebb paraméterek mellett olyan információk is kiderülnek a termékek adatlapjáról, mint hogy milyen a fogantyúja, összecsukható-e a tolószár, és milyen egyéb extrák miatt érdemes az adott modellt választani.

 

Ha kérdése van a megfelelő benzinmotoros fűnyíró kiválasztása kapcsán, keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal!