Kérdése van? Hívjon minket! +36 20/58-53-140

Traktorok

Ebben a termékkategóriában találja meg az általunk forgalmazott traktorokat. Ezek a kerti gépek nagy segítséget nyújtanak a közepes és nagyobb méretű kertek tulajdonosainak a pázsit rendezetten tartásában. Fűgyűjtős és fűgyűjtő nélküli traktorokat egyaránt találhat webáruházunkban.

A fűnyíró traktorok lendületes, kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé akár ritkábban gondozott kertek esetében is. Az erős motorral rendelkező gépek számára a kisebb emelkedők sem jelentenek akadályt. Válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő traktort, és vásárolja meg még ma!


A Husqvarna - Budapest webshop a svéd márka képviseletét látja el a fővárosban, valamint Észak-Kelet Pest-vármegyében. Termékpalettánkon egyaránt megtalálhatók a prémium benzines, dízel és akkumulátoros Husqvarna gépek, beleértve a kertészeti, erdészeti és parkápoló eszközöket. Ezeket egyaránt ajánljuk professzionális munkavégzéshez vagy alkalmi munkákhoz azok számára, akik szeretnék, hogy mindig rendezett legyen az udvaruk a családi házuk körül.

Az egyre népszerűbb robotfűnyírók ugyancsak megvásárolhatók nálunk. Ezek a berendezések teljesen automatikus munkavégzésre képesek, és saját maguk gondoskodnak a töltésükről is. Kertes házak mellett iparterületek, sportpályák gondozásában is jó szolgálatot tehetnek. A Husqvarna termékek forgalmazása mellett vállaljuk azok szervizelését is.

 

Miért praktikusak a traktorok?

 

Míg hagyományos fűnyíró géppel órákig tarthat akár csak egy néhány száz négyzetméteres pázsit lenyírása, addig fűnyíró traktorral ez sokkal gyorsabb és élvezetesebb. A fűgyűjtős kivitelek nagy méretű fűgyűjtő tartállyal rendelkeznek, amit akár az ülésből is ki lehet üríteni, így nem kell utólag a fűnyesedék összegyűjtésével bajlódni.

 

A traktorok karbantartási feladatai nem igényelnek különösebb szakértelmet, ugyanakkor természetesen rá lehet bízni a motorolaj cseréjét vagy más hasonló teendőket a Husqvarna kiterjedt hazai szervizhálózatának egyik pontjára.

 

Könnyen kezelhetők és komfortosak

 

A Husqvarna traktorjait kényelmes ülés, könnyű irányíthatóság és egyszerű kezelhetőség jellemzi. A vágási magasság tág tartományon belül állítható, így mindig az évszaknak megfelelően változtatható, hogy mekkorára hagyja meg az ember a füvet.

 

A fűnyírás mellett más munkára is befogható egy traktor. Ősszel a falevelek összegyűjtésére is használhatók, s mivel utánfutó is kapcsolható ezekhez a gépekhez, így akár anyagmozgatásra is alkalmasak a kertben. Akár gyepszellőztetéshez, a gyep trágyázásához, vagy télen hótoláshoz is lehet használni egy ilyen gépet.

 

Hogyan vásároljon traktort nálunk?

 

Amennyiben most vásárol először traktort, akkor érdemes alaposan összevetni egymással az egyes modelleket. A teljesítményük, funkcióik tekintetében jelentős különbségek vannak a különböző típusok között. Vásárlás előtt mindenképpen szemügyre kell venni a traktor

 

  • motorjának típusát, teljesítményét
  • a vágási szélességét
  • a vágási magasságot
  • amennyiben van, akkor a fűgyűjtő méretét
  • az extra funkciókat.

 

Lényeges figyelembe venni, hogy mekkora gyepfelülethez ajánlott az adott traktor és milyen célra. Vannak olyan gépek, amelyek inkább alkalmi használatra valók, míg mások gyakori bevetésre is alkalmasak egész éven át. Az ajánlásokat mindenképpen érdemes megszívlelni és az igényeknek megfelelő traktort választani a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében.