Kérdése van? Hívjon minket! +36 20/58-53-140

blog

Husqvarna robotfűnyíró

2023.06.09 13:41
Husqvarna robotfűnyíró

Husqvarna robotfűnyíró – Miért venne mást?

 

Ebben a cikkben a Husqvarna robotfűnyíró előnyeit mutatjuk be. Mi az a tevékenység a ház körül, ami a legtöbb időt veszi el? Sokan elsőként vágják rá, hogy a fűnyírás. Nyirkos, csapadékos időben ráadásul az átlagosnál gyakrabban kell nekiesni a pázsit gondozásának, amiben meglehetősen kevesen lelik örömüket. Valljuk be őszintén, egy meglehetősen monoton, unalmas feladatról van szó.

 

Ha kertes házzal rendelkezik, minden bizonnyal elgondolkodott már azon, hogy milyen jó lenne kiszervezni néhány dolgot robotok számára. A fűnyírás tekintetében ez nem valami utópisztikus gondolat, hiszen ma már temérdek gyártó robotfűnyírója érhető el a piacon.

Miért éppen Husqvarna robotfűnyírót érdemes venni?

 

A Husqvarna termékei a megbízhatóságukról és arról ismertek, hogy tökéletes eredményt lehet elérni a használatukkal. Mivel a ház körüli pázsit az, amit a leggyakrabban lát az ember, ha kinéz az ablakon, így nincs helye semmilyen kompromisszumnak e téren.

 

A Husqvarna robotfűnyírók képesek több száz vagy több ezer négyzetméteres területet is gondozni, méghozzá 100%-os precizitással. Nem fognak kihagyni egyetlen sávot sem, és éppen olyan magasra fogják vágni a füvet, ahogyan azt az eszköz tulajdonosa meghatározza.

 

Bár a svéd gyártó termékei strapabíróak, időtállóak, a szervizelésükről azért érdemes rendszeres időközönként gondoskodni. Cégünk nemcsak forgalmaz Husqvarna robotfűnyírókat, hanem vállalja azok szervizelését is Budapesten és Észak-Kelet Pest vármegyében.

 

Mi tesz egy Husqvarna robotfűnyírót vonzóvá?

 

Bár a Husqvarna robotfűnyíróinak megnyerő a formavilága, elsősorban nem ez az, amivel leveszi az eszköz a tulajdonosait a lábáról. Sokkal inkább azt értékelik a vásárlók, hogy temérdek szabadidejük lesz azt követően, hogy beüzemelik a gépet.

 

A robotfűnyíró ugyanis az előre megadott beállításokkal akár naponta is képes végigjárni a pázsitot, hogy a fű az év 365 napján kivétel nélkül mindig rendezett legyen. A telepítő készlet megfelelő elhelyezését követően kizárólag a határoló vezetéken belüli területen fog tevékenykedni az eszköz, és nem fog kárt tenni a virágokban vagy a konyhakertben.

 

A Husqvarna robotfűnyírói maguk gondoskodnak a feltöltésükről is. Ha lemerülőben van az akkumulátoruk, maguktól hazatalálnak, majd fel is töltik a saját aksijukat. Amennyiben üzleti úton van, vagy épp a családjával nyaral, a robotfűnyíró akkor is gondoskodik arról, hogy a pázsit mindig úgy nézzen ki, ahogyan azt Ön megálmodta.

 

Miket kell figyelembe venni Husqvarna robotfűnyíró vásárlásakor?

 

A Husqvarna robotfűnyírók között akad olyan, amelyik kifejezetten sík terepre lett tervezve, míg más típusok akár 45%-os emelkedőn is képesek felkapaszkodni problémamentesen. Mielőtt fűnyíró robotot vásárol, fontos felmérni a gondozandó pázsitban lévő szintkülönbségeket.

 

Az egyes eszközöket különböző méretű kertekhez tervezték. Némelyik Husqvarna fűnyíró 600 négyzetméteres pázsitot tud hatékonyan gondozni, míg a fejlettebbek akár több ezer négyzetméterrel is elboldogulnak. Némi különbség van az egyes eszközök vágási magassága között is.

 

A Husqvarna robotfűnyírókat nem lehet csak úgy ellopni

 

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy nem lesz-e könnyen tolvajok áldozata a robotfűnyíró. Ha olyan környéken él, ahol fennáll ennek a veszélye, akkor érdemes olyan gépet vásárolni, amely PIN kód zárral és lopásgátló riasztóval is fel van vértezve. A fejlettebb robotfűnyírók helyzete okostelefonon keresztül ellenőrizhető.

 

Kérdés esetén keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!