Kérdése van? Hívjon minket! +36 20/58-53-140

HUSQVARNA AUTOMOWER 315 ROBOTFŰNYÍRÓ
HUSQVARNA AUTOMOWER 315 ROBOTFŰNYÍRÓ
799 990 Ft

HUSQVARNA AUTOMOWER 315 ROBOTFŰNYÍRÓ

HUSQVARNA AUTOMOWER 315 ROBOTFŰNYÍRÓ
HUSQVARNA AUTOMOWER 315 ROBOTFŰNYÍRÓ
HUSQVARNA AUTOMOWER 315 ROBOTFŰNYÍRÓ

Ismerje meg a Husqvarna Automower 315 robotfűnyírót, amely hatékony négykerekű társa lehet a gyep rendezetten tartásában! Képes elboldogulni akár egy 1500 négyzetméteres területtel is, és az akár 40%-os meredekségű emelkedők sem jelentenek számára nehézséget. Ha szeretné szabadidejét fűnyírás helyett valami mással tölteni, akkor érdemes megfontolni egy ilyen eszköz beszerzését!

 

Milyen munkát végez?

 

Ez a minőségi robotfűnyíró rendkívül precíz módon képes lenyírni a pázsitot, így az mindig üde és egészséges tud maradni. Köztudott ugyanis, hogy minél gyakrabban nyírják a füvet, annál kevésbé képesek megtelepedni közötte a gyomok, és annál jobb lesz az állapota.

 

A gép vágási szélessége 22 centiméter, a vágási magassága pedig viszonylag tág tartományon belül állítható: 20 és 60 milliméter között. Súlya mindössze 9 kilogramm, és szabálytalan vágási módot alkalmaz, amikor bejárja a gyepet. A lítium-ion akkumulátorának rendszeres feltöltéséről a robotfűnyíró automatikusan gondoskodik a kellő időben.

 

Rengeteg extrával van felvértezve!

 

Ha előnyben részesíti az olyan gépeket, amelyek tartósak, megbízhatóak és számos kényelmi funkcióval rendelkeznek, akkor ezt a robotfűnyírót szeretni fogja, hiszen:

 

  • PIN kód zárral,
  • lopásgátló riasztóval,
  • háromszoros kereséssel,
  • ultracsendes hajtómotorral,
  • elektromos magasságállítással,
  • időjárás-alapú időzítéssel

 

rendelkezik.

 

Kiknek ajánlott a Husqvarna Automower 315 robotfűnyíró?

 

A Husqvarna Automower 315 robotfűnyíró mindenki számára ajánlott, aki kisebb emelkedőkkel tarkított, keskeny járatokkal rendelkezik. Az intuitív menürendszernek hála egyéni beállításokat is lehet eszközölni. Tökéletesen sík terephez jó választás lehet a Husqvarna Automower 105 robotfűnyíró is.

Robotfűnyíró szaktanácsadás: +36 30 381 9107 A termék ára telepítő

Raktáron   (4 db)
799 990 Ft
Részletek

Maximális munkaterület: 1500 m2
Vágási szélesség: 22 cm
Súly: 9 kg
Extrák: PIN kód zár, Lopásgátló riasztó, Háromszoros keresés, Ultracsendes hajtómotor, Elektromos magasságállítás, Időjárásalapú időzítés
Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Keresés típusa: 3-szoros
Vágási magasság: 20-60 mm
Vágási mód: Szabálytalan

Ha segítségre van szüksége a telepítéshez: www.funyirorobottelepites.hu

Adatok
Szállítási Idő
1 nap
Cikkszám
315
Kiegészítő termékek