Kérdése van? Hívjon minket! +36 20/58-53-140

HUSQVARNA P525DX RIDER, KABINNAL, VÁGÓASZTAL NÉLKÜL

HUSQVARNA P525DX RIDER, KABINNAL,  VÁGÓASZTAL NÉLKÜL
HUSQVARNA P525DX RIDER, KABINNAL,  VÁGÓASZTAL NÉLKÜL
HUSQVARNA P525DX RIDER, KABINNAL,  VÁGÓASZTAL NÉLKÜL
Nagy teljesítményű, dízelmotoros elülső rider gyárilag összeszerelt fülkével, amely verhetetlen manőverezőképességet és termelékenységet kínál összetett és szűk környezetben, valamint nagyobb méretű területeken egész évben.
Részletek
A kereskedelmi fokozatú sebességváltó kompromisszumok nélküli tapadást és lejtőstabilitást biztosít. A gép kompakt mérete és nagy szállítási sebessége alkalmassá teszi mind helyhez kötött, mind mobil alkalmazásokhoz önkormányzatok, vállalkozók, lakásügynökségek stb. számára. Az elöl szerelt vágóasztalnak köszönhetően a kezelő tökéletes rálátása van a munkaterületre. Ez optimalizált vágási képességet, valamint padok, bokrok stb. alá való hozzáférhetőséget jelent. Hosszú élettartamú alkatrészek a szilárd tartósság és a kevesebb állásidő érdekében. Az olyan tartozékok, mint a használati vödör, seprű, összecsukható eke és fülke, egész évben növelik a termelékenységet. A Husqvarna P525D vágóasztal nélkül kerül szállításra, és felszerelhető 132 és 155 cm-es kombi vágóasztalokkal.

Az utastér vibrációmentes az alvázból, ami jelentősen csökkenti a vibrációt és a zajt. A tágas utastér üvegajtókkal, tetőre emelt első ablakkal és magasan felszerelt Grammer üléssel rendelkezik, amelyek egész évben növelik a vezető kényelmét. Teljesen felszerelve hidraulikus készlettel, LED-es munkalámpákkal, útvilágítással, ellensúllyal, fűtéssel, jelzőlámpával stb. A fülke könnyen eltávolítható az alvázról, ha a fülkére nincs szükség nyáron. A ROPS szerkezet az utastérbe van beépítve.
Üzemanyag típus Dízel
Nettó teljesítmény / fordulatszámon, energia 17,8 kW
Motor gyártója Kubota
Motor neve D1105
Lökettérfogat 1 123 cm³
Hengerek 3
Motorhűtés Folyadék
Motorkenés típusa Nyomó olajzás, olajszűrővel
Olajszűrő Igen
Adatok
Cikkszám
kabinos