Kérdése van? Hívjon minket! +36 20/58-53-140

Robotfűnyírók

Ebben a termékkategóriában az általunk forgalmazott robotfűnyírókat találhatja meg. Ha szeretné, hogy pázsitja az év 365 napján mindig rendezett legyen, akkor egy ilyen eszköz beszerzése nélkülözhetetlen.

 

A robotfűnyírók minden körülmények között alkalmazhatók, legyen akár hűvös, akár csapadékos az időjárás. Feladatukat teljesen automatikusan végzik, nem kell őket irányítani, és még a töltőre is csatlakoztatják önmagukat, amikor ez szükségessé válik. Mivel mindig csak pár millimétert vágnak a fűből, így nem kell összegyűjteni az általuk levágott nyesedéket sem, az ugyanis hamar lebomlik és tápanyagként szolgál a pázsit számára.


A Husqvarna - Budapest webshopnál prémiumminőségű benzinüzemű, dízel és akkumulátoros Husqvarna gépeket értékesítünk, és vállaljuk azok szervizelését is. Legyen szó kertészeti, erdészeti vagy parkápoló gépekről vagy bármi másról, amire szükség lehet a ház körüli munkákban, webshopunkban megtalálhatók ezen eszközök kivétel nélkül.

 

Nemcsak a családi házzal rendelkező magánszemélyek, hanem a sportegyesületek és vállalatok is megtalálhatják nálunk számításaikat. A robotfűnyírók, a műholdas vevőegységgel rendelkező robotizált eszközök akár egy sportpálya vagy egy iparterület karbantartását is könnyen megoldják. 2022 óta az önkormányzatok számára elérhetővé tettük hibrid összkerékhajtású kombi gépünket is.

 

Miért érdemes robotfűnyírót vásárolni?

 

A robotfűnyíró rengeteg fáradtságtól megkímélheti tulajdonosát, aki így azzal töltheti felszabaduló idejét, amivel csak szeretné. A mai modern gépek kifejezetten kevés energiát használnak fel, így olcsóbban üzemeltethetők, mint a hagyományos fűkaszák vagy fűnyíró gépek. Mindemellett még csendesek is, és a lokális károsanyag-kibocsátásuk nulla.

 

A robotfűnyírók akár naponta is levághatják a füvet, így a pázsit még az esősebb hónapokban is mindig rendezett lesz. A rendszeres nyírásnak köszönhetően a gyomnövényeknek sem lesz esélye megtelepedni, és a mohásodás kockázata is nagymértékben csökken.

 

Nem csak sík terepen használhatók

 

Bőven akadnak olyan robotfűnyírók a kínálatunkban amelyek a 40 vagy akár 45 fokos lejtőn is gond nélkül elvégzik a feladatukat. A domboldalak, meredekebb rézsűk is gondozhatók tehát robotfűnyíróval.

 

A robotfűnyírók számára kijelölt területet körbe lehet határolni a föld alá fektetett alacsony feszültségű kábellel. Így a virágágyások és minden más terület megóvható, ahol nem szeretnénk, hogy a gép végezze a munkáját.

 

Ha a robotfűnyíró netán mégis valamilyen akadálynak, például egy letört ágnak vagy egy kint felejtett szerszámnak ütközne, akkor nem tesz kárt sem magában, sem az adott tereptárgyban. A gép ilyenkor megáll, majd elindul egy másik irányba. Vannak már olyan fejlett modellek is, amelyek már azelőtt észlelik az előttük tornyosuló akadályt, mielőtt nekiütköznének.

 

Hogyan vásároljon nálunk robotfűnyírót?

 

Két fontos szempontot kell felmérnie. Az első, hogy mekkora területet kell gondozni, a második pedig az, hogy mekkora emelkedők vannak az adott helyen. Minden robotfűnyíró adatlapján megtalálható, hogy hány négyzetméternyi pázsit gondozásához ajánlott, és mekkora dőlésszögű lejtő az, amivel gond nélkül megbirkózik.

 

A GPS navigációval felvértezett gépek képesek arra, hogy felmérjék a kertet, majd a létező legoptimálisabb útvonalat megtalálva gyakorlatilag tökéletes munkát végezzenek. A GPS nyomkövető akkor jöhet jól, ha valaki ellopná a robotfűnyírót.

 

Böngésszen termékeink között, kérdés esetén pedig keressen minket bizalommal!